Πως μπορώ να κάνω παραγγελία; PDF Εκτύπωση E-mail

1. Πώς γίνεται μια ηλεκτρονική παραγγελία;

Η σελίδα του καταστήματος μας δεν είναι e-shοp, είναι διαδικτυακός κατάλογος του καταστήματος μας. Άρα παραγγελία γίνετε μέσω e-mail ή τηλεφωνικά.

Αφού έχετε ολοκληρώσει επιτυχώς την παραγγελίας σας (με τον παραπάνω τρόπο) θα λάβετε επιβεβαιωτικό e-mail με τον αριθμό της παραγγελίας σας και τα προϊόντα που περιλαμβάνει. Ακολούθως θα ενημερωθείτε για την διαθεσιμότητα των προϊόντων της παραγγελίας σας ώστε να προχωρήσετε σε πληρωμή (εφ’ όσον έχετε επιλέξει ως τρόπο πληρωμής έμβασμα, κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή έμβασμα), διαφορετικά θα ενημερωθείτε για την ημερομηνία αποστολής της παραγγελίας σας (εφ’ όσον έχετε επιλέξει ως τρόπο πληρωμής την αντικαταβολή ή την αποστολή με δικά μας μεταφορικά μέσα). Σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας κάποιων από των προϊόντων που παραγγείλατε ή σε περίπτωση που απαιτείται προκαταβολή, θα σας σταλεί ανάλογο e-mail ενημέρωσης.

2. Μπορώ να κάνω την παραγγελία μου τηλεφωνικά;

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την παραγγελία σας και τηλεφωνικά στους εξής αριθμούς: 28210.88315.

 

  • Δευτέρα, Τετάρτη, Σάββατο : 9:00-14:00
  • Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή: 9:00-14:00 και 16:30-21:00

3. Υπάρχει ελάχιστο όριο παραγγελίας;

Δεν υπάρχει ελάχιστο ποσό για να πραγματοποιήσετε κάποια παραγγελία.

4. Για να πραγματοποιήσω μια ηλεκτρονική παραγγελία πρέπει να κάνω εγγραφή;

Για την πραγματοποίηση μιας παραγγελίας δεν είναι απαραίτητη η εγγραφή στο site μας. Μπορείτε να προχωρήσετε σε οποιαδήποτε αγορά ως απλός επισκέπτης. Και αυτό γιατί δεν βρίσκεστε σε e-shop αλλά σε διαδικτυακό κατάλογο.

 

Ακολουθήστε το σήμα BEST PRICE και επωφεληθείτε από τις καταπληκτικές τιμές.